Öppna Avanza konto

Detta inlägg är en annons för Avanza och innehåller annonslänkar.

Kom igång idag och öppna konto hos Avanza

Jag tänkte göra lite reklam för Avanza där jag varit kund i 8 år nu. Snabba svar via epost och twitter, trevliga kundevent med föreläsningar och mingel över ett glas vin och tilltugg. Jag är mycket nöjd. Det finns så många fördelar så tveka nu inte utan registrera ett konto redan idag om du vill komma igång med sparande och investerande. Häng med så ska jag berätta lite om fördelarna som du som kund har hos Avanza.

 

Bra sparränta med insättningsgaranti

Det första steget till ett ekonomiskt friare liv är självklart att sätta ditt sparkapital i arbete med någon form av avkastning. Tills du vet hur din väg framåt ser ut så se till att du får ränta på dina sparpengar. I skrivande stund (2019-01-19) när många storbanker erbjuder 0% ränta på sparkonton så finns det möjlighet att starta sparkonto hos Avanza med statlig insättningsgaranti och med så hög ränta som 0,75% utan bindningstid. Läs mer hos Avanza om alla varianter av sparkonton: ”Sparkonton hos Avanza”.

 

Gratis courtage

Som ny kund har du gratis courtage (priset för att köpa eller sälja en aktie) på aktierna som är listade på Stockholmsbörsen (large cap, mid cap, small cap). Detta gäller tills du har ett totalt sparkapital på 50 000 kr. Läs mer i Avanzas inlägg: ”Kan jag handla aktier gratis via er”.

 

Låga courtageavgifter

Efter en tid kommer du kanske upp i högre sparkapital än 50 000 kr. Då erbjuder Avanza låga priser på courtaget från 1 kr i fast pris eller 0,25% rörligt courtage. Handlar du i större poster kan du ändra courtageklass och på så sätt få ett lägre rörligt courtage. Här kan du läsa allt om priserna: ”Prislista för handel i Sverige”.

 

Extremt låg bolåneränta

Superlånet PB (0,79%)

I skrivande stund (2019-01-19) erbjuder Avanza en bolåneränta på 0,79%. Kraven är dock högt ställda här. Max 50% belåningsgrad samt ett samlat sparande på 3 miljoner kronor. Här ska dock tilläggas att detta räknas ihop som samlat kapital av alla familjemedlemmar… Barnspar, privatspar, tjänstepension etc. Detta kanske inte är en möjlighet idag, men en dag kanske. Börja hur som helst med att öppna ett konto hos Avanza. Du kan läsa mer om detta bolån hos Avanza: ”Superbolånet Private Banking”.

Bolån+ (1,34%)

Är du kund hos Avanza kan du ta del av deras Bolån+. I skrivande stund (2019-01-19) erbjuds en 3-mån ränta på 1,34%. Kravet är att du inte lånar till mer än 60% av bostadens värde. Inga andra krav som storlek på sparkapital etc. krävs. Läs mer hos Avanza: ”Bolån+”.

Bli kund hos Avanza idag!